Borta bra men hemma bäst!

Hemma från ett par riktiga slappedagar på Österlen, sådana kan också behövas lite då och då. Kom ner till hotellet vid 13 tiden igår. Vi började med att gå ner till spa avdelningen och relaxa lite. Riktigt ljuvligt att bada jaccutsi(stavning?) och basta. Efter det tog vi bilen till äpplets hus för att köpa lite drycker och annat gott. På kvällen serverades det sedan 3 rätters middag. Tror aldrig jag har ätit ngt sånt flott. Man fattade inte riktigt vad det var man beställde in för menyerna stod på allt annat än svenska. Men det var gott iallafall, eller ja nästan allt. Jag och Ella fick något till förrät som lät ganska gott, typ svamp risotto med ngt annat som vi inte fattade vad det var. In på tallrikarna fick vi sedan nǻn liten klump som smakade blä! Ella frågade var det var och servtitrisen svarade:
- Anklever!
Jag som redan hade ätit upp min kände hur det började vrida sig i magen, ush! Men som sagt allt annat var gott, till efterätt fick jag en helt underbar choklad mousse med kanderat päron, mums!
Idag kom vi hem vid lunchtid, varit en riktigt chill bortahelg men hemma är alltid hemma:)







Relaxweekend i Kivik

Är med familjen i kivik, bor på hotel och har en riktig lugn helg med spa och annat mys:)

Läxlugnt!

Härligt, har knappt några läxor, provveckorna har precis slutat och det är riktigt lugnt i skolan. Nu hinner man verkligen med allt man vill:) Ikväll börjar Desperate housewives, har nu sett klart alla säsonger så jag ligger i fas med de som går på tv. Kanske man fattar lite merXD







Bloggar från Ipoden!

Haha vad du är smart Kajsa som kom på hur man gör för att kunna blogga från Ipoden:D ligger i sängen min nu och ska strax försöka sova. Har precis varit iväg och tränat agility, för första gången på länge kändes det riktigt bra! Saga sprang på och verkade tycka det var riktigt kul. Dags att börja anmäla till lite tävlingar nu då, längtar!!<33

La día!

Rebecka och Klara stack flr en liten stund sedan, spelade rock band, har inte gjort det på ett tag, liksom bortglömt på ngt sätt men det var skojj:) När de gått var det bara att sätta igång med spanskan, har prov på torsdag... Inte så jätte svårt i och för sig så det ska nog gå ann.

På tal om ingenting så kom mina skor idag, me like!:D


Basketmatch

Var i Ängelholm idag och spelade matcher. Mötte våra kamrater lobas 96:or och ÄLI, vann den första med ca 3 poäng, då vi spelade ganska bra. Andra matchen mot ÄLI gick lite värre, efter bara 20 min vila skulle vi på det igen, vi var helt slut och förlorade med rent för höga siffror...
Tyckte ändå vi gjorde en stark insats med tanke på vilket lag vi hade, bara 6 spelare=bara en abytare=spela nästan hela tiden!

Vårskor:)

Har beställt vårskor, efter många omgångers velande hit och dit blev det slutligen dessa puddingarna. Känns som det börjar bli lite varmt för att gå omkring i uggsen, det är ju faktiskt mars! Så om inom 5 dagar är jag liksom många andra, ägare av ett par converse. Visst det är kanske lite tråkigt att ha likadana skor som alla andra MEN de är vrålsnygga och dessutom känns det (i allafall på min skola) som om detta är en ganska ovanlig färg:)

 

 

 


Springtime!

Riktigt underbart vårväder idag, gick en rejäl runda med Saga som liksom jag NJÖT! Nu vill man bara att alla vårblommorna ska ploppa upp så det blir vår på riktigt. Tror faktiskt det är min favorit årstid om jag ska vara ärlig:)






Kalas!

Sitter hos kusinerna och bloggar, det är nämligen släktkalas:)
  Så vansinnigt skönt med helg! Vi har dessutom studiedag på måndag så det blir lite extra helg. Denna veckan har verkligen bara sprungit iväg med basket, läxor, kompisar och allt annat möjligt. Tiden har helt enkelt inte räckt till för bloggeriet, sorry!

På tal om något helt annat så hittade jag en ganska skön CD på spotify som ni borde spana in, den heter 100% top 40 summer 2011. Där finns alla möjliga bra låtar som får en att längta till sommaren:)

Ha det♥