Kalas

Hemma hos mormor och firar hennes födelsedag.
 Vi vann föresten den ena av matcherna idag:)


Matcher

Hemma sen en timme från matcher i Lomma. Gick riktigt bra, i den första matchen spelade alla grymt. Vi vann mot ett relativt bra lag med ca 25 p:) Andra mathen var mot Eos 97:or. Vi underskattade de lite från början och spelade jämt fram till halvlek då vi drog ifrån, slutligen vann med 13 poäng. Är ganska nöjd med min insats, gjorde totalt 21 poäng i sista matchen:)
  Med de här två vinsterna är vi nu uppflyttade i "nivåträdets" första nivå, inte illa det!:)
  Imorgon är det match igen med 96:orna denna gång, samling 7.45:S Blir till att slappa och vila upp sig nu:)

Vinterdesign

Har gjort en riktig vinterdesign, blev ganska nöjd:)

Snow, snow, snow

Det har verkligen snöat konstant hela dagen! Bra tycker jag för jag älskar snö:D Det enda som var lite kasst var att det blev ingen agility träning, lite för riskfullt att åka ända ner till Skurup med det här väg underlaget.
  Har kollat på SMHI, tydligen ska det vara kallt i minst en vecka till, härligt! Det blir betydligt ljusare ute med snön:)


Rast

Har rast nu, sitter med Nellie i biblan:) Om några minuter är det dags för fysik:S

"Out there it's freezing cold"

För andra gången i år snöar det. Kollade lite och det skulle fortsätta vara kallt fram till iallafall helgen. Bra tycker jag för jag älskar snö:D Bara det inte blir slask för det är det värsta av det värsta!


Slappekväll

Blir ingen träning ikväll, tänker istället ta igen mig efter helgens bravader:) Blir tv tittning, nagelfixning och jag tänkte till och med skriva en önskelista. Är tom klar med läxorna:D

I Karlstad va det faktiskt lite granna snö:)

SM i Karlstad

Hemma från en helkul helg i karlstad. Tänkte sammanfatta lite kort:)
Vi kom upp till Karlstad runt 5 på fredag kvällen, spelade senare samma kväll mot stockholms laget Central, dessa hade vi förra gången förlorat med runt 30 poäng så vi hade inte överdrivet stora förväntningar. Spelade en jämn match och det slutade med att vi förlorade med ett poäng! Fatta om man bara hade sattit ett litet skott till så hade vi vunnit! Äsh så får man inte tänka, vi spelade hursomhelst jättebra och jag är riktigt nöjd.
Tog bussen tillbaka till hotellet ganska sent, somnade väl runt 12. 
  Efter en god frukost spelade vi på lördagen två matcher, en av de var väll helt okej (vann med 30p). Den andra matchen förlorade vi med ungefär lika mycket. Spelade riktigt dåligt! Ingen vilja elr ngonting...
Idag vann vi också, med ungefär 15p. Spelade betydligt bättre än dagen innan.
Efter inte mkt paus åkte vi till stationen och började den 6 timmar långa resan hem, men ärligt talat så kändes det inte så länge, tiden går ju fort när man har roligtXD


Nytta sen nöje

Medans jag fixar lite filmer till Ipoden (måste ju kolla på ngt under den långa resan upp till Karlstad på fredag) så tänkte jag ta och plugga lite SO, inget stort utan bara lite europeiska länder. Så jäkla skönt att religionsprovet är över, tycker till och med att det gick bra:)
Efter det så blir det lite Desperate Housewives nördning, snart klar med första säsongen:D
Har föresten också tränat idag, i Lomma idag igen, är verkligen taggad inför SM:D


Gammal bild på min fina tjej

Basketbilder

Varit och tränat i Lomma i kväll, ska träna ihopa mig med 96:orna inför SM i helgen. Vi åker upp till Karlstad redan på fredagen, tänk sån otur då missar man ju skolan...:D
 Pappa tog föresten lite bilder på matcherna häromdagen, tänkte lägga upp några:)








Lite random

Jahaps, nu blir det till att plugga, har religionsprov imorgon:S
Här har ni föresten en bra låt


Basket

Mathen idag gick inte jätte bra förlorade båda:( Men man ska inte glömma att det var två riktigt bra lag vi mötte. Är ändå inte särskillt nöjd med mitt spel, har gjort bättre ifrån mig om man säger så. Matcher imorgon igen så då får jag se till att tagga! 
  Har nu i eftermiddag varit iväg och letat efter nya basket skor, de andra börjar bli slitna, hittade de hära:) Meningen var att jag skull visa de men det verkar inte som det funkar att ladda upp bilder just nu, seegt!

Nu blir det lite religionsplugg innan man sticker till Nellie för en kväll med girlsen:)<33




Fredag!

Lovely, ännu en vecka avklarad, tycker dock den gick långsamt. Men hursomhelst så är det helg nu! Blir en riktig basket helg, matcher både imorgon och på söndag:)

Inomhusträning!

Precis hemma från agilityträningen. Det var i ett gammalt ridhus utanför Skurup. Underlaget var alldeles perfekt, inte sådär mjukt så att man sjunker ner när man springer utan lagom. Där var gott om hinder så vi byggde 2 kombinationer. Saga var helt sjövild till en början, sprang och hoppade allt som var i närheten, efter ett tag lugnade hon sig och det gick riktigt bra:) Hon verkade inte ha ont alls längre, utan sträcker ut riktigt bra:D


Kort

Blir bara ett kort inlägg, ska bli förhörd på kemin av pappa.
  Va med Klara fram till träningen, vi kollade på desperate housewives, verkligen en superbra serie som jag gått och blivit förälskad i! Var så inne i serien att när vi tog en titt på klockan så var hon 4 minuter i 6, träningen skulle börja om mindre än 5 min! Vilken tur att hon bor granne med hallen dådåXD




Lite blandat

Sitter och försöker ta reda på skillnaden med att leva som jude i Israel, Sverige och Usa. Jätte intressant eller hur? Nej knappast, gör inte det här frivilligt precis hat nämligen religionsprov om en vecka och tycker det är lika bra att börja lite smått nu. 
  Hihi blir våfflor till kvällsmat mmm<33 

Webcameran

Hemma från pluggeftermiddag hemma hos Nellie och tjejerna. Nu snart ska jag iväg till basketen:) Så det blir kanske lite bloggning efter den. 
  På tal om något helt annat så tycker jag att ni ska gå in och kolla på kajsas fina foto som hon är med i en tävling med och såklart rösta på henne. Här går ni in för att rösta och hon heter föresten kajssaf.blogg.se så ni vet vem ni ska rösta påXD


Har lekt lite med webcameran hehe..

Allhelgona afton

Mhm, den dagen är det idag. Vi brukar inte fira så speciellt mycket halloween, jag vet det är hemskt men i år har vi inte ens en pumpa. Det enda vi gjorde idag var att åka till kyrkan och sätta ett ljus hos farfar♥







Höst tävling

Är med i en fototävling hos Michelle där temat på bilden ska vara Höst. Är med med denna bilden:)



Tycker denna bilden ger en positiv sida av hösten. Allting är faktiskt inte alltid grått och trist under denna årstid utan det finns faktiskt dagar då det är sol och vackert väder också. 
  Man skulle nästan kunna tro att bilden är tagen under sommarhalvåret men daggen som lagt sig på de snart vissnade bladen har frusit till frost och det är ett litet tecken på att det går mot de kallare månaderna.

Naturpics

Fotade lite hemma hos Elna, tänk att bo på gård och ha en sån grymt vacker natur runt omkring sig alltid!:)






Home again

Hemma från Elna igen, hade verkligen en skitkul kväll, natt och morgon, synd att alla inte kunde vara med. Vi sov uppe på hennes loft nerpackade under all doftande hö. Och jo det var ganska kallt, omkring -3 på natten men vi var ordentligt nerpackade i våra sovsäckar så det var inget problem. Lite små läskigt var det också, speciellt när det börjar låta ifrån stallet en våning under. Precis som om någon är på väg in:S Speciellt efter att Elna mot protester berättat spökhistorier, hehe som tur var försvann ljudet efter ett tag och vi övertygade oss om att det bara var Elnas mamma.
   Idag vaknade vi vid 6 tiden, låg kvar ett par timmar och gick upp och åt frukost sedan. Matade hästarna, alla hennes katter, spelade kort och hade allmänt skojj. Tog bussen hem igen vid halv 11.

Tack för detta tjejer!♥











Skype



Snackar skype med dessa tre typer nu:)

Illa illa illa

Hela höstlovet har bara sprungit iväg, nu är det snart helg igen, snart skola...


00.00

Klockan är mkt så nu är det dags och lägga sig. Natti natti och föresten glömm inte att önska er ngt för klockan står på 00.00XD


Kockduellen

Har precis kommit hem från en helkväll med Nellie, vi testlagade vår rätt som vi ska laga till kockduellen i skolan. Vad det är vi ska laga är en HEMLIS men jag kan avslöja att det blev hur gott som helst. Så alla ni som ska tävla mot oss får allt ligga i om ni ska ha någon som helst chans!XD


Klippt

Rebecka har precis gått, blev inte en så lång stund vi va men kul va de!
Va nämligen innan en sväng på center syd och klippte mig. Blev ganska nöjd, tog en bit på längden också klippte jag upp det. Eller inte jag, frisören gjorde det (Ett skämt som min lärare brukar dra, hahahhah kul va??XD)


Min kamera!!

Tjihoo! Jag har äntligen efter att ha varit av med den i flera månader hittat min kamera. Letat igenom hela huset flera gånger och det var faktiskt inte så konstigt att jag inte hittat den. Var av en ren slump när jag och Ella spelade kort. Jag blev lite sur på henne för hon störade sig så jag kastade lite kort på henne. Vi satt i mamma o pappas säng och spelade och en del av korten ramlade ner mellan sängkanten och väggen. Jag stack ner handen för att ta upp de och gissa vad jag hittade, jo min kamera! Snacka om tur, den hade ju kunnat ligga där hur länge som helst annars:D

 

Grey's anatomy

Sitter och kollar på världens bästa serie just nu, ja det är paus förstår ni. Det är det enda som är så kasst med en del kanaler att de ska ha så förfärligt mycket reklam.

Världens bästa serie!=D

Agilitymöte

Hemma nu men ska om en liten stund iväg på ett möte om agility träningen inomhus som ska vara nu under vintern. 
  Innan det börjar så måste jag tyvär göra lite engelska, har prov efter lovet ju!:S

Hängig

Är hemma hos mormor och morfar, ska sova här i natt. Mår inte sådär strålande, ont i huvudet och lite små frusen i hela kroppen. Det blir en varm dusch och sen ner i säng.


The day

Kan ta och berätta om dagen, sov som i redan vet över med Sax, Kajsa och Elna så vaknade hemma hos Sax. Åt frukost och spelade lite spel fram till lunch tid då jag skulle hem till farmor och äta lunch. Lite senare gick jag och Rebecka ut med hundarna, var iväg i ca 1,5 timme och hade en riktigt mysig promenad nere vid havet. 
  Nu om en liten stund ska det iväg och tränas basket, kul det med, har inte tränat på länge så det lär väl inte gå strålande precis men ändå:)