Ledig!

Har jobbat klart för denna sommaren(Y) Imorse var det dock inte så kul, mådde typ illa på maskinen så fick hoppa av tidigare:S Sov ett par timmar när jag kom hem och nu känns det bra igen:)
Tjänade med goda mått ihop till ipod touchen. Hehe har redan beställt ett skydd som jag ska ha runt den:D Elgiganten nästa!




                                                          Detta skyddet blev det:D

 

Kram på er alla<33


Hopptävling

Tillbringade hela gårdagen på hopptävlingar med Nellie. Hon tävlade sina båda hästar så jag följde med och hjälpte till:) Riktigt roligt var det, speciellt efterssom det gick så bra. Med den nya hästen kom hon 6:a och blev även klubbmästare i en annan klass. När tävlandet var slut skrittade vi hem till stallet igen. Jag som inte ridit i mer än 5 minuter på över ett år tyckte detta var superskojj:D
Bilder från tävlingen har jag inte här uppe i sommarstugan så de dyker upp lite senare♥
Nellie och den nya hoppstjärnan!

Midsommar:D

Glad midsommar på er allihopa!
Firade med Ericas familj, "dansade" i parken(nja inte precis men fikade iallafall;)) Kvällsbadade sedan på långa bryggan, jättemysigt med solen som gick ner medans vi satt där i bastun. Efteråt blev det enligt traditionen jordgubbar, så vansinnigt GOTT!
  Stannar hemma ett par dagar fram till söndag kväll då det åter bär till potatisarna.
Kraam<33










Sola & Bada:D

Ingen plockning idag så eftersom jag inte åker hem förän ikväll eller imorgon bitti så ska denna dagen ägnas åt riktiga sommargrejer. SOL OCH BAD!!Underbart väder idag så det passar ju bra:D
  Har precis anmält mig och Saga till en freestylekurs (dans med hund). 5 gånger i Juli, ska bli skojjskojj:D
KRAM♥

Ps. Känner verkligen för att fixa om designen men går inte här uppe så får bli lite senareXD


Onsdag

Badbryggan kom äntligen på plats igårkväll så nu jäklar ska här badas!
Åker förmodligen hem en sväng imorgon och är kvar över midsommar:) Annars har jag inte så mycket intressant att berätta såvidare ni inte känner för att höra om hur man viker potatiskartonger, lära er namn på olika potatissorter eller få reda på varför endel potatisar blir gröna...XD Ja förstår ni, det är det mitt liv går ut på för tillfället, POTATISAR!;)<33






 

Hiss & Diss

Alla verkar ha sånn här "hiss och diss" så då får väl jag också prova på;D

Hiss: Höfterna gör inte ont för tillfället:)

Diss: Trött på potatisar :(



Tog denna hemma innan jag åkte upp hit till sommarstugan:)


Potatispaus

Japps, har inte blivit någon plockning på en fyra dar nu. Tydligen är det jättesvårt att sälja potatisen och då är det ju ingen vits med att plocka upp den. Tiden springer iväg och det känns inte riktigt som om all potatis är uppe till midsommar då jag hoppades att jag skulle vara hemma igen. Har inte heller den blekaste om vad jag får i timlön så därför känns min Ipod touch rättså långt borta just nu:S Jaja det lär väl gå på ngt sätt, får samla ihop pengar till den på andra vis med.



Sommarquiz




Något som verkligen är stort för denna sommaren är förstås kronprinsessbröllopet. Mormor lär sitta spikad framför tvn så jag kommer förmodligen också se lite av festligheterna.
  Viktoria ska ju gifta sig efter 8  års förhållande med den helt vanlige svensken Daniel Westling. Dagens fråga är då, vilken svensk ort är Daniel uppväxt i?  



Svaret på förra frågan är: Jason Mraz är från Virginia i USA.


fotbolls vm ÖVERALLT!!



Förlåt alla fotbollsfanatiker...
Tycker inte det är särskillt shyst av tv 4 och svt 1 att låta fotbolls VM ta över alla vanliga program. Jag menar ta bara en titt i tv tablån, fotbolls VM, fotbolls VM och åter fotbolls VM. Är det inte matcher så är det något annat fotbolls snack. Så sätter man sig på kvällen för att njuta av sitt favorit program, det börjar inte i tid så man tar en titt i tidningen och vad står där inte, jo FOTBOLLS VM! Hade varit okej  om det var basket eller något annat intressant de visade men FOTBOLL!? Bara en massa gubbar (pyttesmå) som springer omkring  på en grön plan. Sitter man där i vad är det, 90 minuter? Och har man tur kan man se max 2 mål!? Hade lika gärna kunnat titta på medans Ludvig spelar fifa på ps2, där händer det iallafall lite mer!

Sommarquiz:D

Nu även om det är svårt att tro det så är det ju faktiskt sommar:D Så  då tänkte jag att det kunde passa lite bra med en "sommarfrågesport" här på bloggen. Tänkte sikta på att lägga upp en sisådär 2 frågor i veckan. Några frågor är lite lättare och andra lite svårare men man kan ju alltid chansa, skriv ditt svar genom att kommentera:)


Detta var förra årets riktigt stora sommardänga. Jag vet man har kanske tröttnat på den men visst är där sommar över den?
 Ja det är såklart Jason Mraz som är  artisten och min fråga är då varifrån är han?

Badat!

Sådärja, har tagit om inte årets första men årets absolut kallaste dopp i havet. Vad ska man säga? det var uppfriskande...XD
   Imorgon blir det äntligen tid till sånt man ska göra på morgnarna, jo sova! Ingen plockning imorgon, däremot har mormor och morfar lyckats pricka in att det ska komma ngn elektriker på morgonen så det blir ändå att stiga upp vid 8.  Jaja lite bättre än klockan 5 som det blev idag iallafall:)
Kramizar♥


(lite) väderförändringar:)

Fick en väldans lust att gå ut och fota när nu kvällssolen ÄNTLIGEN lyckats tränga sig förbi molntäcket! Var meningen att jag skulle redigera lite i picnik också men eftersom denna datorn häruppe är NÅGOT seg så fick det bli enkelt idag♥






Har trååkigt!

Kan säga att dagen känns vääldigt lång när man går upp innan 6 på morgonen. Om det är bra eller dåligt vet jag inte men nu har jag iallafall gjort vad som känns vara allt man kan göra en dag med tråkväder som denna! 
  BTW har lagt upp filmen från tävlingen förra helgen. Film kvaliteén är inget vidare men hoppas ni kan urskilja lite iallafall:)
Ha det♥


 

"klubb död"

I eftermiddags följde jag med mormor och morfar en sväng till Båstad, var på förutom tråkiga inredningsbutiker inne i bokhandeln. Då det blev lite stressigt innan vi skulle upp här så han jag inte ta med någon bok. Så detta passade ju bra:)
   Det blev en bok som heter klubb död, skriven av Charlaine Harris. Detta är tredje boken i serien true blood, ni kanska känner igen namnet och ja den har faktiskt gått på tv som serie. På svt 1 har säsong 2 precis slutat och det är då boken som säsong 3 kommer att baseras på som jag läser. Har inte kommit så långt men den handlar typ om Sookie som är förälskad i vampyren Bill. Bill har verkat väldigt frånvarande på sistone och helt plötsligt försvinner han. Sookie beger sig in på ett farligt äventyr bland vampyrer varulvar och andra läskigheter för att leta upp honom.







Riktigt bra serie med gott om övernaturliga väsen.





Blåsigt!

Riktigt blåsoväder här uppe på Bjäre. Delar av badbryggan som alla här uppe skulle hjälpas åt att sätta upp det sista av idag har istället för att komma på plats blåst ner..
   Potatisplockning blir det inte heller något av idag. Regnade rent för mycket igårkväll så marken är jätte dyngig:S Rättså skönt faktiskt för meningen var att vi skulle börja plocka redan vid 05.30 på morgonen och då kan ni ju bara gissa när jag skulle vara tvungen att stiga upp! Föresten plockade lite redan igår efter att vi kommit upp här. Det var helt okej att stå på maskinen och rensa sten, fick lite ont i ryggen men det var ju inte så farligt.
Kram♥






Trappan på bryggan blåste av




Sommarlov:D

Jaa, då vatt de sommarlov! På avslutningen sjöng niorna lite, rektorn grät och vi fick glass:D Va med tjejerna en pyttestund innan jag var tvungen att sticka hem och packa. Sticker till sommarstugan redan ikväll eftersom potatisplocket börjar imorgon. Stannar där i två veckor, ska bli kul men jag kommer längta ihjäl mig efter alla här hemma♥
Puss på er<33



"I need to grow old with a girl like you"

Har äntligen efter att ha hört den på radion ett antal gånger listat ut vad denna underbara låt heter,   I'd rather be with you. Så jäkla skön röst och desutom är han ju snygg!, ni måste bara kolla videon!!:D



Sommarlov imorgon!!!!:D

Hade bara två lektioner idag, Svenska och Engelska. Såg titanic på Engelskan, den är verkligen lika bra och lika sorglig hur många gånger man än ser den! Städade efter det skåpen och slutade redan 12.20 när det var gjort(Y) Sedan tog jag och Rebecka bussen till brukshundsklubben och tränade lite med Saga. Gick ganska bra, gick sedan hem därifrån. Riktigt trevligt men skulle varit ännu roligare om det inte verkade på skorna som om man vandrat i regnskogen när man kom hem.
   Imorgon är det skolavslutning!! Sovmorgon blir det till 9.45 och sedan skulle jag tro att terminen slutar vid 11-12 någon gång!:D♥



Födelsedagsgrisar:D





Idag fyller dessa två gullungarna år, grattis!:D Firade dem igårkväll hemma hos Elna, supermysigt! Lite bilder från partajjet kommer här nere.

Imorgon är det kortkort dag, börjar vid 10 och slutar redan 12.30 efter att vi rensat ut skåpen(Y)
Kramar♥


Allihopa efter presentuppackning:)





Supersmarrig tårta som Nellie och Elna bakat




Elnas små och urgulliga kattungar kunde man inte missa♥


Hej hopp fallerallala!:D




Tjenixen, var först och badade med skolan. Skulle egentligen ha gjort det för typ jättelänge sedan men den gången fick vi reda på att vi skulle bada ca 5 minuter innan bussen gick...  Det gick ganska bra förutom att jag kände lite i höfterna, bröstsimmet var ingen höjdare förmodar jag. Tillbringade eftermiddagen med Nellie Hanna och Klara:)
   Fattar ni att detta är sista skolveckan och sedan har vi typ 10 veckor SOOMMMAAARRLOOOOOVV!!!!:D
Kram♥

Agilityhelg:)



Har varit och tävlat i Råå idag, är jättenöjd med resultaten. I de två första klasserna fick vi 5 fel. I sista blev vi nollade, av uppemot 70 ekipage kom vi 4:D
  Solen stekte hela dagen och stackars svarta Saga var helt slut, utanför banan var hon vääldigt seg men så fort vi kom in gav hon sitt bästa och sprang på som sjutton<3
  Imorgon blir det ännu mer agility, inte för vår del men ska till klubben och hjälpa till som funktionär. Blir verkligen inte att tala om några sovmorgnar denna helgen inte... På eftermiddagen hämtas jag upp av familjen och åker upp till sommarstugan och firar försenad morsdag med hela släkten♥








Sommar!:D

Mhm äntligen lite sommarväder!
Tillbringade eftermiddagen med Nellie, Klara, Hanna och Sax, spelade brännboll och gjorde annat som hör sommaren till:) För tro det eller ej men sommarlovet börjar om mindre än 10 dagar!:D


"oboy vilket skit väder"





Riktig seg hälsodag idag på skolan, vår grupp var ute på båda stationerna (regnade konstant:S). Först hade vi någon sorts fotbollsgolf och efter det skulle vi bygga en hinderbana. Trodde såklart vi skulle göra en redskaps bana i idrottshallen men nädå, vi skulle gräva ner en massa däck i marken. Lerigt och dant var det, tror de enda som tyckte detta var kul var lärarna som fick kolla på när vi jobbade! En del fick spela basket och annat skojj medans andra fick måla staket. Lite orättvist kanske?
   Iallafall hemma nu, ska snart iväg till sjukgymnasten, har inte varit där på typ 6 veckor så får se hur det går.