Gåsahoppet

Jag och Saga ska tävla imorgon, en ganska stor inomhustävling i Skurup. Ska starta i inte mindre än 4 klasser och är GANSKA nervös och taggad förstås, ska bli jättekul:)
   Det lär bli en lång dag med start kl halv 7 på morgonen, inte lika kul kanske...
 

Nu ska jag packa och sedan blir det hopp ner i säng!

Påskfirande

Är hemma hos mormor och morfar och firar påsk. Har precis fikat, välbehövligt efter att ha gått hit! Tog ca 3 timmar, riktigt skönt att promenera i det fina vårvädret!:)


Stockholm

Hemma igen från tre dagar i huvudstaden, vi kom dit i måndags runt lunch och stannade hos min kusin till onsdag kväll. Vi spenderade den mesta av tiden med att gå runt och strosa i affärer, alla butiker där är enorma, HM var typ 4 gånger så stort som här nere! Köpte två klänningar (varav en är till konfirmationen), en t-shirt och ett par solglasögon. De sistnämnda var verkligen välbehövliga, strålande solsken alla tre dagarna!
  En dag åkte vi även till "Kaknästornet", ett 155 m högt torn som används till tv och radiotrafik. Uppe på dess topp kunde man njuta av utsikten och ta en fika, jättemysigt!

Mycket mer än det här hann vi inte med, kan säga att man behöver en sån här liten minisemester ibland, härligt!:D


Gamla stan med sina mysiga gränder.



Riksdagshuset





Utsikten från kaknästornet.



Matchdax!

Godmorgon, gick och la mig riktigt tidigt igårkväll. Riktigt välbehövligt med 10 timmars sömn för en gångs skull.

Idag ska jag spela träningsmatch m4d 96:orna, vi ska möta EOS (Lund) 97:or. Ja vi lär vinna men jag har hört att de ska vara grymt bra för att vara så små så vi får väll se.


Agilitytävling i Ystad

Var och tävlade i Ystad idag, första tävlingen för säsongen så det kändes ganska bra att det var en inofficiell. Ni kan kolla på filmen här som jag lagt upp. Är faktiskt riktigt nöjd, förutom en förarglig rivning så är det inget jag kan klaga på.



Hade en kul men dock kall heldag i Ystad, tack Rebecka som hängde med som stöd:D


Påsklov!

Ja nu  är det ÄÄntligen påsklov!! Firade med shoppingtur med tjejerna, trevlig tur på Nova Lund blev det. Köpte ett par t-shirts med tryck och en ring. Har verkligen inga ringar som går att använda så jag blev glad när jag hittade denna, kändes verkligen som jag:)


Inte världens bästa bild kanske men det duger:)

Desperate Housewives:)

Taggad inför veckans desperate housewives avsnitt som börjar kl 21 på 5:an. Lika spännande som alltid:)
Fram tills dess hade jag tänkt sitta lite framför datorn och kanske även pimpa mina naglar med någon häftig färg, kanske turkos igen?

Måste dra nu för det ropas att det är dags för middag, Spagetti och köttfärsås mm:)



Helgen!

Har varit en lagom fartfylld helg med basket och kompisar. Matchen spelades borta mot Kristianstad, det var i U20 serien så där var en hel del äldre spelare. Trodde verkligen inte vi skulle vinna men när slutsignalen löd stod det 65-58 till oss! Vi spelade riktigt bra emellanåt och jag tycker jag gjorde en bra insats med 26 poäng! Skulle tro att det är personligt poäng rekord:D

Här kommer lite gamla bilder:)




Påsklov om 1 vecka!

Inte klokt vad tiden springer iväg, om inte mindre än en vecka är det påsklov! Sedan efter påsklovet är det bara några få veckor kvar till sommarlovet, ååh vad jag längtar!! För att inte gå alltför långt fraam i tiden så ska vi till Stockholm ett par nätter under påsklovet. Ska bli kul att träffa kusinen och spana in huvudstaden:)


vårfotografering:)

Var ute med Ella en stund under kvällen och fotograferade i det fina vädret, tänkte bjuda på några av bilderna:)











Årets första "riktiga" glass!




Var med Nellie idag efter skolan och vi gick till glasskiosken. Bjärreds stora stolthet öppnade i helgen och vi passade på att gå dit i det fina vårvädret! Tog en strut med en kula choklad och en vanilj, riktigt gott var det!:)

Regionsuttagning-Lomma

Har varit på regionsläger hela helgen, snacka om att vara mör i kroppen efter 4 st 2 timmars pass under 2 dagar. Utöver det gjorde vi olika rörlighetsanalyser, smidighets och snabbhets tester. Det gick både bra och. Dåligt för min del men som jag sagt tidigare alla där är verkligen jätte bra. Där är framförallt många bra långa spelare och jag har svårt att tro att jag har någon chans att komma med i laget. Men till nästa omgång är det bara 6 st som ska bort så vi får väll se.... Rikiigt roligt var det iallafall, nu när vi är lite färre lär man känna alla på e ett helt annat sätt. Bilder kommer senare, bloggar nämligen från Ipaden nu:)