"skattjakt"

Har varit på skattjakt (i sommarstugan) idag, det kallas geocashing och går ut på att man från en hemsida får gps kordinater. De här sätter man sedan in  i sin GPS och följer vad den säger. Har man då tur så hittar man en liten låda, rör etc med små "presenter" tex pennor, peggar och annat smått skit. Det är ju inte själva presenten som är det viktiga utan själva jakten. Iallafall så var vi först på ett ställe, vi letade och letade men hittade ingen skatt. Vi var precis på väg att ge upp när vi såg en en snubbe som gick omkring med en gps. Vi frågade honom om hjälp och tillslut hittade vi den!:D  Efter detta fick vi blodad tand och åkte vidare till ytterligare 2 skatter.
  Nu tänkte jag ta ett litet dopp i havet och sedan bjuds det på tacos:)<33



Träning!

Ikväll blir det att träna, ska bli jättekul men har inte tränat basket på 5 veckor så det lär ju gå skit, men men... 
 Imorgon åker vi upp till sommarstugan för att fira min lille kusins ettårsdag:)



Har inga bilder på denna datorn....

Helt sjukt!

Igårkväll låg Saga och sov i mitt rum, när mamma sedan skulle gå ut med henne ( kom fram till henne och klappade) så reagerade hon inte överhuvudtaget. Hon låg stilla på sidan med ögonen öppna, hade man inte sett att hon andades skulle man kunnat tro att hon var död:S Hela familjen kom dit och ropade och kallade på henne, inte ens ett litet vift på svansen fick vi till svar. Vi letade upp telefonnumret till djursjukhuset och eftersom klockan var midnatt så fick det bli i Malmö. Medans mamma pratade med dem började Saga piggna till lite, ja hon hade huvudet uppe iallafall. Vi fick upp henne så hon fick dricka lite. Vi kände att även om hon verkade betydligt bättre nu så hade vi aldrig förlåtit oss om vi gick och la oss och det värsta sedan skulle hänt under natten, det var lika bra att åka in.
  När vi kom in till djursjukhuset verkade Saga mer eller mindre normal, men vi kände liksom om vi nu va där så var det lika bra att de kollade henne. Ingenting hittade de, det enda som visserligen var långsökt men det enda som verkade någotsånär rimligt var att hon hade fått ett epelipsi anfall. Helt ofarligt så länge anfallen är korta.
 Ush, vad rädda vi blev där ett tag:S





.






Ledsen för den dåliga uppdateringen, jag vet man har sommarlov och då borde det finnas all tid i världen för att blogga MEN... Tiden bara rusar iväg, som Nellie sa; man börjar känna sig som pensionärer, man tycker att det borde ha det lugnt och skönt utan att jobba men så säger de att de har det hur stressigt som helstXD
  Iallafall, Ella har spelat beachhandboll 2 dagar så då följde jag med. Nellie sälskapade den ena dagen och den andra var jag där själv. Det hela låg precis vid havet så vi förutom att kolla på handboll badade en hel del. Ellas lag kom till B slutspel  där de vann finalen:) Finalen spelades vid 9 på kvällen och med 1,5 timmes hemfärd var vi inte hemma förän 23.30:S



(från exempelbilderXD)

 

Bor i Lomma!

Nu har de äntligen efter 5 veckors väntan börjat bygga om där hemma. Ska göra om köket och öppna upp till vardagsrummet. (så man sitter där inne och äter). Det blir säkert jättebra och fint när det är klart men just nu så ser där förjäkligt ut. Som tur var är mormor och morfars hus i Lomma ledigt nu när de bor i sommarstugan.
  Har handlat lite smått här och var under veckan så tänkte visa det nu:)


(sry för dålig bildkvalite, hade bara mobilen här)

I tisdags var vi på Falsterbo horse show med Nellie. Köpte denna på marknaden där
för 150:-.


Var en sväng på nova idag och hittade detta linnet på H&M för 79:-



Behövde verkligen en ny bikini, denna köptes häromdan för 149:-
på Stadium:)


Agilitytävlingar!

Är hemma igen från en strålande agilityhelg i Karlskrona. Det var en tvådagarstävling så vi bodde i en världens minsta och snuskigaste campingstuga (såg jättefint ut på hemsidan) Nog pratat om det dåliga, på lördagen fick vi 5 fel i den ena klassen och diskade oss i den andra. (disken kom på näst sista hindret, annars hade det blivit felfritt)
   Idag gick det över förväntan, 0 fel i båda loppen och totalt 2 pinnar!:D Visserligen var tiden knapp (jättevarmt) men det räckte iallafall. Nu behövs bara två pinnar till så kan vi börja tävla i klass 2:) Kom hem med solsting och 3 rosetter!:D

Kram<33


Han tyvär bara fixa med loppet som gick sämst...

Miin!

Har äntligen köpt min ipod touch, den är som jag trodde fast 100gg bättre!:D
  Köpte ett skärmskydd till (tunn plastfolie sak), smart som jag var så när jag skulle sätta på det så trodde jag att plastbiten som skyddar skyddet var själva skyddet. Det riktiga skyddet la jag på skrivbordet så det blev aldeles dammigt... Så nu har jag en massa bubblor på skärmen eftersom allt damm inte gick bort hur noga man än tvättar av det!
  Nej nu får jag inte sitta och skriva mer, ska på tvådagars agilitytävling i Karlskrona så jag måste packa:)
Kram<33