Last day of the year=)

31 december idag, känns lite konstigt, detta året har verkligen gått fort!
   Ska fira med familjen och lite annat folk uppe i Sölvesborg, kul? Får hoppas det;) Ska smälla raketer och sånt såklart, inte för att jag vågar smälla själv men de är iallafall fina att kolla på:)


Snart träning!

Sitter med min "nya" dator. Elr den är väll egentligen inte så ny, det är pappas gamla dator. Även om den har några år på nacken så är den ändå alldeles tillräckligt till det jag ska ha den till, dvs blogga!:)
Om en liten stund ska det iväg och tränas, måste träna ihop oss ordentligt inför Lundaspelen som börjar efter nyår. Längtar!♥


Blir en bild på Saga bara för att hon är sötast!<33


Godmorgon!

Inget speciellt händer idag, men efter ett par dagar med fullspäckat schema så kan väl det också va skönt. Ska kolla på Ellas match lite senare bara, och hoppas på att få ta en tur till nova för att byta en del julklappar:)


Natti natti

Blir till att gå och lägga sig tidigt ikväll efter alltför många nätter med för få sovtimmar. Ska upp tidigt imorgon och hjälpa till i kiosken i bjärehovshallen. Lundaspelen i handboll spelas nämligen där och Ellas lag annordnar, vilket resulterar i att jag måste hjälpa till.

Godnatt♥

Kalle Anka

Sitter hemma hos kusinerna nu och fikar, om en liten stund blir det Kalle Anka. Är det tradition så är det!♥

God Jul!

Önskar er alla en riktigt god jul!:)




Bilder från i fjor:)


Inpackat och klart!

Sådär nu var alla julklapparna inpackade och färdigrimmade, fick till en del kluriga rim. Känns som jag har allt under kontroll för morgondagen:) Längtar jättemycket!, lite sorgligt sen efter att man packat upp alla paket och det ligger papper överallt, då är det liksom över. Det man har längtat efter så länge är över på bara ett par timmar! Fast det är klart det är ju inte bara paketen som är det viktiga, det är ju hela mysigheten med julen som är det härliga. Ljusen, snön, allt godis, Kalle Anka och bara vara med familjen. 
  Ja, jag älskar verkligen Julen!♥




Vilken Vinter!

Snacka om vinterväder, inatt var det omkring -20 grader! När man vaknade på morgonen var det fullt med frost överallt, på träden, växterna och fönsterna, grymt vackert va det. Tänkte visa några fina bilder jag passade på och ta:)




Jullov!

Tjohoo! Nu är det äntligen jullov, skolan idag gick snabbt. Slutade efter lunch efter att ha haft konsert hela dagen. Vi framförde våra låtar som vi gjort på Elevens Val. Tyckte det gick ganska bra, träffade de flesta tonernaXD
  Efter det var det dags för julklapps utdelning hemma hos Kajsa. Vi lottade vem som skulle ge julklapp till vem, jag gav ett Iphone fodral till Klara. Av Kajsa fick jag ett jättegulligt berlockarmband, tack:)<33








Desperate Housewives Nästa

Hemma från en ganska lyckad och rolig träning. Eftersom det inte finns några läxor som ska göras så tänker jag bänka mig framför tv:n och nörda lite DH. Är inne på säsong 3, jag vet en bit kvar tills jag kan börja kolla på de som går på tv men ändå;D<33


Jullåtar

3 av mina favoritjullåtar, vilken tycker ni är bäst? Rösta!:)



♥En stjärna lyser så klart - Carola




♥Last Christmas - Wham




♥All I want for Christmas is you - Mariah Carey


Galet mycket snö!

Riktigt vinterland därute nu, snön är "vadhög" och djupare lär den väll bli. Tycker det är jättehärligt med all snö, verkar tom som om den ska ligga kvar till på julafton, underbart!:)
 
Helgen ser ut följande:
• Julklappshandling
• Godis och pepparkaksbakning
• Knäckkokning hos farmor
• Basketmatch

  Förlåt för lite dålig uppdatering ska försöka bli bättre♥


Mega sovmorgon!

Har sovmorgon till 11.30 imorgon! Fatta skönt!!
  Har precis kommit hem från Hanna där även Kajsa och Sax va, gjorde lite fysik. Är typ den enda "stora" läxan för veckan och förmodligen också för terminen. Härligt, är bara 11 dagar kvar till jul!


Den här bjuder jag på XD<33

innebandy

Har precis varit och kollat på Rebecka, Klara och Kajsas innebandy match, de förlorade tyvär men jag tyckte ändå de spelade jättebra!
 

Lyckad Kväll!

Riktigt kul kväll igår! Kollade på idol, synd att inte Minnah vann, hon gjorde vinnarlåten så sjukt bra!
Efter att Minnah och Jay gjort sitt var det dags för nästa idoler att klämma i, i form av Abba Singstar, så vackert vi sjöng!XD
  Tack för kvällen tjejer, ni är bäst!<33


Tjejkväll

Sitter och väntar på att de bästa ska dyka upp. Det blir en kväll full med idoltittande, har inte varit en sådär trogen följare av programmet men finalen måste man ju se!
 Vi ska äta Nellies och min berömda tacopaj, mums!

Svenska lektion

Sitter i datasalen och  har svenska. Är klar med min "insändare", skrev om nynazísm. Om 10 minuter är det dags för lunch, tror det blir ngn pastarätt. Tidigare så hade vi hemkunskap, jag och Elna gjorde jättelyckade lussekatter, supergoda!


No training:(

Mamma har fått för sig att min kropp behöver en veckas vila från träningen, hon tycker att jag har tränat för mkt den senaste tiden. Detta innebär att jag har träningsförbud!:(
  Ngt annat som också är minde kul är att jag ska på läxhjälpen tidigt imorgon bitti och göra ett engelsk förhör som jag missade när jag var borta. Hade inte gjort ngt om vi hade haft vanlig dag men grejen är att vi har sovmorgon till 10.40 på alla tisdags morgnar. Kul att gå till läxhjälpen när man egentligen kan ligga och sova i sin sköna säng? Nooot!!

Här har ni en grymt fin låt:) Önskar mig de två senaste twilight filmerna i julklapp, de är bäst!






Passar på

Eftersom vårt internet har en liten damp period passar jag på att lägga in ett inlägg medans det går. Riktigt tradigt väder ute, slask, vått och äckligt. Ni får en sommarbild för att det hade varit skönt att ha det nu!

Regionsuttagningen!

Hemma från en RIKTIG baskethelg.  Tränade 4 hårda pass under 2,5 dagar. Var tvungen att verkligen ge sitt bästa för att få chansen att bli utvald till nästa omgång. Är väl ganska nöjd med min insats men sen har jag ingen aning om hur långt det räcker. Alla där var jättebra så det är ju hård konkurens om man säger så.
Inom en vecka kommer vi få besked via mejl om vi gått vidare eller inte, läskigt:S
  Hur det än går så har jag haft en kul helg med massor av lärorik träning, träffat nytt folk och umgåts med "gammalt" folk. Ja, roligt somsagt:D


Snö fortfarande

Japps, ingen agility idag heller.... På Grund Av SNÖN! Jag vet jag vill ha snön men jag vill träna agility också!
  Måste börja packa nu, drar till Kinna imorgon förstår ni. Någon slags regions uttagning med basketen, hoppas inte allt för mkt på att gå vidare utan ser det hela mer som en kul grej:)

Tvtittarkväll

Alla bra program kommer ikväll, Grey's anatmoy, Maria Wern (deckar historia) och Nikita. Rekommenderar er verkligen att kolla på allihopa, de två förstnämnda programmen går båda kl 21.00 och Nikita börjar en timme senare.


1 December

Nu börjar nedräkningen till Julafton, härligt!
Har köpt ett par nya skor idag, står inte ut med att frysa varenda morgon när man ska gå till skolan. Det ät typ sånna som ALLA har, fast i en lite annorlunda färg. Inte så konstigt att folk har dem föresten, de är riktigt sköna! synd bara att de inte är så vatten täta, men men får ta och impregnera de så går det säkert bra!:)