Klydd

Idag gick vår sån där grej som gör vattnet i huset varmt sönder! Till en början hade vi varken varmt eller kallt vatten. Blev rättså bunden där ett tag! Nu har vi iallafall kallt vatten så man kan göra sådan lyx som att gå på toaXO Efter träningen fick jag ta och sticka hem till farmor för att dusha. Inte en sådär jättestor omväg men ändå omständigt!
Hoppas det fixar sig SNART!


Klassfoton!

Fick hem klassfotot idag, tänkte ni kunde få jämföra mot förra årets bild. Lägger in årets och förra årrets enskillda också:)


Sry för den dåliga bildkvalitén



Det gamla...


och det nya, vilket blev bäst?




    
                  2010                                                       2009

Vet inte vad ni tycker men jag själv är nog betydligt nöjdare med årets bilder än fjolårets:)

Strejk

Glömde föresten att säga en sak, jo idag i skolan så höll folk på att strejka. Anledningen var att städarna inte städar tillräckligt bra och att det blir jättesnuskigt. Golvet i engelska salen var helt grusigt och där låg fullt med snusburkar och annat äckel, någon gång va omklädningsrummen så dåligt städade så de blev avstängda av ngn hälsomyndighet vilket resulterade i att vi inte kunde ha någon idrott.
  Jättemånga strejkade och satt ute vid skåpen och protesterade istället för att vara inne på sina lektioner. Vi var med ett tag men när fler och fler hoppade av gick vi också för det började kännas lite patetiskt och vi skulle ändå inte få igenom något. Eller jo föresten, jag tror rektorn sa att städarna skulle få en vecka på sig att förbättra sig annar skulle de bli avskedade.
  I detta fallet hjälpte det kanske inte så mkt att protestera men faktum är att för länge sedan började eleverna på vår skola strejka för att skolstyrelsen gjorde någon jättedum ändring i betygsättningen. Alla eleverna på skolan satt i korridorerna och vägrade gå på lektionerna, detta spred sig vidare till de andra skolorna i kommunen, till skolorna i hela skåne och tillslut ut i hela landet. Politikerna fattade ju att de gjort ett stort misstag och ändrade på reglerna.
  Lite ballt att man kan få igenom ngt sådär genom en strejk:)


Agility strax

Blir ett kvickt inlägg för jag ska snart iväg och träna agility. Ska bli superkannon roligt, missade förra veckan då jag va på teater så det var ett tag sen nu:)
Nellie gick precis, vi gjorde lite smått och gott, skojjskojj:D

See U<33


Gamma bild<33


Grey's Anatomy

På onsdag börjar äntligen Grey's Anatomy igen! Har verkligen saknat denna underbara serie, kollade runt lite idag och hittade en sida här där man kan kolla på avsnitten i smyg:) Finns alla möjliga bra serier där; ex desperate housewife och two and a half men.


Monday Morning!

Hej hallå,
Efter en för snabb helg va det måndag igen, i skolan idag sprang vi bla 1200 m, fick en ganska hyfsad tid på3.48:)
Har precis gjort engelskan, tycker det sitter ganska bra och känner mig ganska väl förbered inför provet på Onsdag. Nu ska det bara göras lite spanska och sen om det blir tid över tänkte jag ta och måla naglarna. Hade målat de sådär jättefint igår, lite rosa med prickar också lack på toppen. Blev ganska nöjd och sen när jag skulle dra på mig strumporna inför matchen bara pajjade allting så jag fick tvätta bort det igen!




Hörde denna i morse, man behöver faktiskt inte bli påmind, då blir man bara på kasst humör...







 




MATCH

Har idag spelat min första basketmathen på över ett halvår! Tyckte det gick relativt bra, vi förlorade med 5 p mot ett grymt bra lag. Och med tanke på att vi inte är speciellt matchvana heller så gick det kannon! Det var dessutom grymt kul!:D
  Är hemma hos mina kusiner nu, en av de fyller år så det är kalas:)

Kasst...

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har grymt mycket i skolan nu, provveckorna sätter igång, och synd nog så går faktiskt det före bloggandet. 
 
Har tränat ikväll, gick super duper kannon dåligt! Benen kändes verkligen som spagethi och skotten ville allt annat än att gå i. Men så är det väll alla har sina ups and downs...


Lyckad tävlingsdag:)

Riktigt nöjd med både mina och Sagas insatser idag. Jobbade på riktigt bra, Saga var jättepigg men fortfarande vaksam och följsam:)
  I hopppklass 2 (debuten där) rev hon 1 hinder men klarade banan annars gallant. Trodde verkligen vi skulle diska oss flera gånger om men se nejså blev det inte!:) Agilityn (klass 1) gick lite senare,  vi kom runt på 0 fel, en 3:e plats och pinne! Nu är vi även där uppflyttade till klass 2:D Känns skönt för anars så blir tävlingsdagarna så förfärligt långa♥

Lägger upp film på det första loppet lite senare





Lite bilder på Saga eftersom hon är BÄST:)

Barnvakt:)

Passar mina kusiner i kväll, ska sova här med:) Elr det blir nog inte så mycket sovit eftersom jag ska upp svintidigt imorgon. Ska tävla i Eslöv:)

Nu ska vi sätta på en film och smaska på lite godis:D

Fredag!

Fredag igen, jäklar vad snabbt veckorna rullar på!
Skola som vanligt inget speciellt hände, eller jo kolla på idrotten så stod det en lapp på omklädningsrums dörren att typ skolskyddsombudet hade stängt av idrottshallen. Anledningen var att det var alldeles för snuskigt på toaletterna och sånt att vi inte fick va där. Skolan har bytat städbolag och de har tydligen inte städat i omklädningsrummen på flera veckor, ush:S

Fick se hur det enskillda skolfotot blev idag, har det inte på papper utan mamma fick det skickat till sin mobil, bra på ett vis för då kan jag ju visa er. Blev inte sådär jättenöjd...



Träning

Täning i Lomma idag, blir lite hårdare där eftersom det är träning tillsammans med 96:orna i Lomma. Var uppemot 16 stycken, riktigt rolig träning faktiskt:)

När jag kommit hem igen blev det en lite längre kvällsrunda med Saga i höstovädret. Känner verkligen att det inte är sommar längre. Blåsigt, kallt och oranga löv överallt. Tycker att man kan hoppa över den här årstiden och gå direkt till vackra vita vintern istället:)

Kram<33





Tha kitchen!

Imorgon kommer rörmockarna hit och fixar vattnet i köket. Innan har vi fått gå ner och diska i källaren, LITE omständigt! Men tro inte att det hela är klart för det, nu förstår ni har det visat sig att den här fogen man har mellan kakelplattorna går bort så fort man bara nuddar de! Nej inget verkar gå utan att det blir några problem med den här renoveringen, först och främst var det ju den där stenskivan som hade gått sönder på lagret, efter det så när vi skulle sätta dit diskhon så var där en stor bukla på den. Allt sånt där tar ju en sån förfärlig tid, jag menar på den nya bänkskivan fick vi vänta ytterligare 2 veckor! 
  Man får väl hoppas att det blir bra när det väl är klart:)<3




Läxor:(

I eftermiddag blir det bara en massa läxläsning.  Har jätte jobbig fysik till imorgon!:(


"Och alla drömmar vi har drömmar vi har drömt finns kvar och vi kan inte längre ljuga"

Kannon fin låt, gillar verkligen versionen med Molly Sandén.
Sjung med!


Det finns en sång som säger allt
Som värmer när det blåser kallt
Som lockar dej att gråta eller jubla
Den har nånting som griper tag
Och leder dig från natt till dag
Och plötsligt vill du sjunga hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Den visar att vi hör ihop
Som ett försiktigt glädjerop
Förenar det oss I det bitterljuva
Det liv vi måste klara av
Och allt vi tog och allt vi gav
Så vi kan våga ropa hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Det är en sång om enkelhet
Det lilla som vi alla vet
Den talar till det vackra och det fula
Den badar oss I'månens sken
Så skälvande men ändå ren
Ett sprucket men ett vackert hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
Det vackra som vi nästan glömt
Finns kvar och vi kan inte längre ljuga
Du ropar och man hör din röst
Du har ett ord som ger dig tröst
Ett naket och ett enkelt hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah x3

"Irene Huss"

Phew, dagens läxor avklarade:)
 Tänkte slå mig ner i soffan och se på ett inspelat avsnitt av "Irene Huss". Såg en del igår och är helt fast. Handlar om Irene som är polis och reder ut olika brottshärvor. En svensk kannon deckare som jag varmt rekommenderar er att se! Går på de flesta måndagar kl 21 på kanal 5:D






Snabbt!

Blir en snabbis innan Josse kommer och vi ska sticka iväg till träningen:)

Kändes som om denna dagen gick riktigt snabbt:) Morgondagen lär gå ännu snabbare eftersom vi har två timmars sovmorgon!
  Va med Kajsa och Hanna precis, bakade en som vad från början såg ut att bli allt annat än god, jag menar det den liknade verkligen ba..! Hehe men god blev den:)<33

Helgen!

Har hunnit med en hel del förutom att kolla på handboll, de kom föresten till A-slutspel men åkte ut ganska snabbt där. På lördagen va då det hände mest; vi började med att äta en härlig frukost på hotellet, där fanns det mesta som brukar finnas, pannkakor, frukt, äggröra, fil, bullar osv. När vi ätit oss mätta gick vi ner till den lilla poolen och tog ett morgondopp. Hade bassängen helt för oss själva så det var ju sjukt skönt. 
  Vid 11 tiden åkte vi iväg till hallen, med hårt motstånd förlorade de. Eftersom det nu va lång tid till nästa match bestämde jag och mamma oss för att gå en sväng på stan. Fikade strosade och hade ällmänt trevligt, hittade en hood tröja på H&M:)
  
Lite senare efter dagens sista match (som de vann) åkte vi till Liseberg. Denna gång hade vi förbeställt sånna där supersmarta "quickpass". Med de fick man en speciell tid där man slapp stå i kö och bara kunde gå rakt in i karusellen (gällde de 5 största). Detta innebar att vi hann åka grymt mkt mer än vad vi gjorde för en vecka sedan. Så om ni ska åka till Liseberg ngn gång, beställ quickpass!! (helt gratis när man köper åkband)

Idag spelade Ella kvartsfinal, de var inte på "topp" så de förlorade. Detta innebar att det inte va fler matcher för oss och kolla på så vi kunde åka hem tidigare:)<33





 



Orienteringen...

Va i Skrylle hela dagen idag, vi skulle orientera... Problemet va att så fort vi kom till "rätt" plats va det någon som sprungit precis framför oss och plockat ner kontrollen för att jävlas! Jag lovar vi va på rätt plats flera gånger:O

Vi sprang runt i 1.5 timme och irrade omkring, av 5 möjliga så hittade vi 0!
Förmodligen sprang vi fel redan från början och när det desutom fanns hur många stenrösen och stängsel på kartan som helst blev det inte så lätt att hitta tillbaka.

Nu måste jag sluta för nu åker vi iväg till Göteborg, hejsvejs och trevlig helg på er;)<33

Filmer!

Håller på att fixa filmer till ipoden. Får ju ha något att göra de 3 timmarna i bil upp till göteborg imorgon;) Håller på med "Sahara" och "Cinderella man", någon som har sett de?
  Programmet jag använder för att få filmerna till mobilvänligt format, heter dvd fab. Det är helt gratis (iaf demo versionen), att konvertera en film på 2 h tar bara 20 min!:D


Göteborg, igen...

Imorgon åker jag till Göteborg igen, denna gången lite längre, stannar i 2 nätter eftersom Ella ska spela handbollscup. Förmodligen så blir det en sväng till Liseberg igen heheXD
   Ser väll inte så där över mkt fram emot att kolla på hennes matcher och så, men en chans att bo på hotel vill jag inte missaXD Stor frukost och förmodligen finns där tid att besöka den tillhörande poolen:)



Låång dag!

Veckans längsta dag avklarad √  Har haft elevens val och slöjd idag, på slöjden stickar vi lovika vantar. Börjar bli ganska kul nu när vi kommit in i det, det är ju verkligen en sån sak man kommer att använda tillskillnad från annat skit man ibland får göra.
  Det är inte klokt så fort denna veckan gått, imorgon är det fredag IGEN! Då ska vi ha friluftsdag, på schemat står orientering och blodigel fångning:S Jaja allt är bättre än vanliga lektioner:)







Ny design!

Japp ny design från grund och botten, vad tycker ni? Är själv ganska nöjd med framförallt headern:)
Jag vet inte, den är kanske inte så där jätte "höstig" men jag gillar den ändå.

Tycker ni att jag ska byta namn på bloggen?


Onsdag

Skola som vanligt idag, hade hemkunskap först där vi gjorde wok. Det var skojj, hemkunskapen skulle jag nog säga är det ämne som är roligast. Man längtar nästan till onsdagar för det:)
   Vi tog också klassfoto idag, vet inte hur det "gemensamma" blev men det enskillda tycker jag blev helt ok.

Har inte hunnit berätta om agilitykursen så här kommer det:) Jag var ganska nervös (ny grupp, ny tränare) så det gick väll inte så särskilt strålande men det  var iallafall roligt. Folket där var trevliga och så, så där tror jag att jag kommer trivas:)


Nu tänkte jag försöka fixa ihop en lite höstigare design. Which me good luck;)
 Sedan vi 6 så blir det basket:)


Sovmorgon:)

Mhm, de här sovmorgnarna är kanske inte så tokiga trotts allt. Jag menar nu, klockan är 9.20 och jag har fortfarande en timme på mig att göra vad jag vill! Riktigt härligt! 
  Sitter och kollar på Ice age på Ipoden, är riktigt glad för den ipoden alltså, har jag sagt det?;)


Gillar verkligen färgerna i denna bilden, lite redigerad dock;)


Knäppisar!


Haha , Kajsa och Sax gör upp!XD

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

"Who says I can't get stoned"


Grymt bra låt!

Idag var det skola igen efter en alldeles för kort helg. Trots att det va måndag kändes det som om dagen flöt på ganska snabbt. Körde rugby på idrotten, kuul!:D
Efter det va man hos Klara med även Kajsa och Hanna, filmade på något konstigt vis så att vi såg alldeles knäppa utXD

Imorgon så ska jag gå agilitykurs med Saga, ska bli spännande och kul. Har tränat själv ett tag nu så det ska bli skönt att få några att dela tankar osv med:)





Lisebergsturen:D

Bättre sent än aldrig så här kommer lite om gårdagens tur till Liseberg.
  Den 3 timmar långa bussresan började vid 9, då kan ni säkert själv räkna ut att vi var framme vid 12. Det var lång kö till ingångarna men som tur var så räknades vi som "grupp" och fick då gå före alla:P Vi köpte våra åkband och gav oss sedan in till attraktionerna. Vi började med kannonen, riktigt rolig, har aldrig åkt den innan så det var en upplevelse. 0-75 km/h på 2 sek! Dessutom så gick det rakt uppåt!:D Synd bara att det var så lång kö, det var föresten lång kö till alla karusellerna, över 20 minuter till varenda en. De vi åkte var Kannonen, Balder, Höjdskräcken, Lisebergsbanan, Uppswinget, Flumeride och Kållerado. Mer hann vi inte, roligast var nog höjdskräcken(fritt fall) eller Balder.
   Förutom åkning så hann vi med spegelhuset, man blev något förrvirrad av att gå omkring därinne, Elna!!XD
  Vi gjorde en del annat också men hur som helst när klockan närmade sig 18.30 så kändes det som om vi bara varit där i ett ynka par timmar. Det måste ju innebära att man har haft det grymt kul!!:D


Höjdskräcken:D



Spegelhuset, oss som... dvärgar??



Okej, jag har väll rättså långa ben men detta är väl lite väl!





GottegrisXD<33




Var super nära på att vinna en sån här!


Liseberg!

Imorgon blir det Liseberg med Nellie o Elna, längtar längtar längtar!!:D Synd att inte ni andra kunde hänga på:(
Åker med "stationens" buss och stannar där hela dagen. Ska bli jäkligt skojj!!!

FÖr övrigt så var det skola idag, Slutade inte förän 15.15, lite segt för att vara en fredag!<33







Kannonen!!

Förkyld:S

Är snuvig och allmänt trött, har fått mig en rejäl förkylning... Skulle egentligen tränat idag men det blev ändrade planer, läxläsning:( Har so till imorgon, ska veta allt möjligt om de dära partierna och dess historia! Har pratat om detta 2 ynka lektioner, och nu ska vi ha läxförhör på det!!