Bästa kvällen ever!

Ska berätta om gårdagen, så sjuukt kul!
Vid 7 tiden kom knackade det på dörren och där stod de underbaraste tjejerna på jorden. Jag fick på mig en ögonbindel och mitt öde var i deras händer. Vandrade ett slag och rätt var det va så började det lukta pizza, hade då mina aningar om vart vi var och rätt! På en restaurang:) Käkade och sen på med bindeln igen, hade inte den blekaste aning om vart vi skulle nu utan det var bara att hänga på. Vi kom slutligen fram till Rebeckas hus, de ledde in mig i huset och efter ett tag åkte bindeln av. Framför mig var det dukat fint, stod en stor choklad tårta (den lyckades du bra med Klara!) och låg några paket. Surprise! Blev så förvånad att när jag nu tänker på det i efterhand nästan blir tårögd!
Under kvällen gjorde vi lite allt möjligt men den mesta tiden gick åt att dansa, skratta och äta! Packade ihop oss alla 6 på Sax's golv och somnade inte förän sent.
Idag blev det upp tidigt eftersom jag skulle spela match. Var väl inte i bäst spelformen precis men det var det VÄRT, Tusen och åter tusen tack till er, Rebecka, Nellie, Klara, Kajsa och Elna som gjorde detta för mig!♥

Har tyvär inga bilder från kvällen, så det blir en gammal bild

Känner mig duktig:P

Har precis städat ut hela garderoben och vikt alla kläder jätte snyggt. Röjt på rummet har jag också gjort, nödvändigt kan jag säga! Får se hur länge det håller sig... Ska bara dammtorka lite sen så är det perfa!:D


Nu kan man se mattan igenXD

Nej, vad illa!

Oj oj oj vad jag är dålig på att uppdatera, förlåt! Ska försöka bli bättre!
Här har ni iallafall ett grymt ballt medley eller vad man nu ska kalla det, alla de här låtarna består av samma ackord! Otroligt va?:D
 

Födelsedag!

Grattis till mig idag som fyller 15:) Fick i morse lite blandat, 2 stycken halsband, en pall att ha på rummet, en resväska, en datormus och ja lite annat smått. Tack så mycket!:)
   Ska fira med släkten i helgen och nu blir det tårta:)


Gästblogg

Hejsan! Nu ska jag vara här och gästblogga lite. Jag heter Kajsa och är kompis med Amanda. Jag, hon och Rebecka spelar pingis hos Amanda, riktigt niiice! Nu ska jag ut på planen igen, hare!
Btw, besök min blogg!

Amandas bild, jag har ingen här, det får bli en annan gång!

Gästblogg

Hejsan! Nu ska jag vara här och gästblogga lite. Jag heter Kajsa och är kompis med Amanda. Jag, hon och Rebecka spelar pingis hos Amanda, riktigt niiice! Nu ska jag ut på planen igen, hare!
Btw, besök min blogg!

Amandas bild, jag har ingen här, det får bli en annan gång!

Inte vilken dag som helst i morgon:D

Sitter här med Sax och Kajsa bakom mig, de spelar en extremt spännande pingismatch! De spelar på liv och död, blodigt allvar är vad det är;D Bakade kladdkaka tidigare, den blev awesome!:)
  Gissa vem som fyller år imorgon, jo, lilla jag!!:D<33

Trettondag jul




Planer för idag är att fira min kusins födelsedag. Ska också försöka få in ett besök i kyrkan, måste gå på 10 gudstjänster innan sommaren. Lika bra att gå nu när man har tid, sen kommer helgerna bli fullsmockade med matcher, tävlingar och annat. Tråkigt som attan är det att sitta där i vad som känns som en evighet och lyssna på prästens predikan, men ett måste...

Lundaspelen!

4 dagar fullspäckade med basket är nu över och man kan inte säga att det gått något annat än lyckat!
Med både 95:orna och 96:orna kom vi till B-final. (Dubblerade och spelade en del matcher med 96:orna) 96:orna förlorade tyvär medans vi vann vår match med 1 poäng!
Med 40 sekunder kvar att spela ledde våra motståndare (ärkerivalerna malbas) med 2 poäng. Läskigt värre! Fick en bra passning och sköt en 3:a, ni ska veta att jag inte är ngn långdistans skytt så därför var det väldigt förvånande när den gick i! Nu gällde det bara att hålla tätt sista sekunderna, vi lyckades och segern var vår!:D
Bra jobbat tjejer!<33

Bilder kommer lite senare:)

En råtta??!!

Stod i köket nu i morse och gissa vad jag såg! En brun äcklig råtta med lång svans som sprang runt i trädgården, under fågelbordet och snyltade mat.
Fy för vad äckligt!!! Har riktig fobi för möss och råttor det är ännu värre, USH!!!

1 Januari

Har precis varit och ätit kvällsmat på en thai restaurang i Lund. Ganska gott men STARKT! Vi var där för att fira Ella, hon fyller nämligen 12 idag. Grattis!
  Ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt, fortfarande lite efter i sovrytmen efter nyårsafton och om man ska spela lundaspelen tidigt imorgon bitti så måste man vara utvilad:)