Miki Herkel Cup

Tänkte berätta lite om helgen, var ju och spelade med regionslaget uppe i Huskvarna.
   Spelade under dessa 3 dagar 3 matcher, (eller jag spelade bara två efterssom vi var så många). Tyvärr förlorade vi alla tre men det var endå bra jobbat av oss. Spelet här är på en helt annan nivå än vad man är van vid så det var en lärorik upplevelse!
Vi tränade också 3 pass varav ett med styrketräning. Det var riktigt kul! Lite sorgligt bara, detta var slutet på denna resan och man kommer kanske inte träffa alla i laget igen:(



Imorgon blir det ännu mer basket, åker till basketfestivalen i Göteborg (en cup). Har ganska tunnt lag om man säger så, 4 spelare och 5 ska vara på plan. Jaja tur att vi har 96:orna som vi lånar folk av. Tror jag kommer spela en del matcher med de också när det inte krockar, kul kul:D


Fredag, fredag, fredag!

Äntligen fredag igen, måste vara veckans heltklart bästa dag! Speciellt när man vet att man ska göra en massa roligt under helgen:D   


Agilityträning!

Var på agilityträning igårkväll med fröken Saga. Det gick riktigt bra måste jag säga, är jättenöjd med både min handling och Saga. Vi körde en ganska svår hoppbana, en klass 3 som hade varit med på landslagsuttagningen som var i helgen. Vi klarade denna på första försöket med riktigt bra svängar och snygg slalomingång.
Detta bådar gott inför helgens tävlingar. Först på lördagen är det i Höör och sedan under söndagen är det tävling i Lund. Ska bli jättekul=)





Fint väder, ÄNTLIGEN!

Det var på tiden tycker jag, efter alltför många dagar med heldagsregn så blev det äntligen lite mer okej väder:)
Har precis kommit fram till Lokaltidningen och sitter och väntar på att min handledare ska komma. Idag har jag min egen dator här så ni kan få njuta av lite bilder:D








Home again!

Hemma från ännu en dag i kävlinge, blir bara roligare och roligare!:D Tog först tåg och sen buss när jag skulle hem idag. Gick betydligt snabbare och smidigare än dubbla bussresor.
Btw jag har ju fått en ny mobil, en Xperia X8. Gissa om Amanda är lycklig!:D
Föresten vad tycks om den nya designen?

Prao - första dagen=)


Gammal bild i repris♥


Sitter på Lokaltidningen i Kävlinge, första dagen av 2 veckors PRAO. Har hittils fått göra lite kontorsarbetete mer har jag inte hunnit med. Fick lite tid över nu så jag passar på att slänga in ett inlägg. Tror att jag under de här veckorna kommer få lära mig hur det verkligen går till på en tidning. Hur det fungerar med reklamen som tydligen är en väldigt stor del av det hela.  Tror det kommer bli riktigt kul!:D

 

I Sölvesborg!

Är hos några familjebekanta i Sölvesborg, har precis ätit klart tacosen, mm:)
Tidigare idag var jag och Saga och tävlade i Hässleholm, gick ganska bra. Nollade i ena klassen och den andra hade vi bara fått 10 fel men jag valde att ta om kontaktfälten eftersom hon slarvat igenom de så det blev ändå en disk. Tyvär blev det ingen placering i det första loppet, vi klarade tiden med god marginal men tyvärr var det fler som gjorde det...

Grooveshark!

Har hittat ett jättebra alternativ till spotify nu när de har bestämt sig för att det ska ta bort gratis versionen. Det heter Grooveshark kanske inte alltid bara bra versioner av låtar. Där är alltså en hel del skräp men också grymt mycket bra grejer. Programmet är helt gratis och behöver inte laddas ner utan man kör det online. Tyvärr är ju då internet ett måste men det behövde man ju till spotify free också. Ett annat plus är att det inte är någon reklam över huvudtaget!
Ett hett tips!:D


Vi har det bra...

Har pluggat färdigt, tycker jag iaf. Har både religions redovisning (katolisism:S) och svensk tal till imorgon. Ska stå och och tala inför klassen i ca 3 minuter, lite smått nervsöt kanske? Mitt tal handlar om hur bra vi egentligen har det här i Sverige om man jämför med många fattiga delar av Afrika till exempel. Tänkte skriva en liten del av det här om ni känner för att läsa:)
" Vi får höra på tv om några små barn som blivit offer för inbördeskriget i deras land, vi kanske blir ledsna i ett par minuter och känner empati men efter den där stunden så fortsätter de flesta av oss in i vardagen och tänker inte mer på att de här oskyldiga barnen faktiskt dött.
Jag ska inte säga så mycket för jag gör likadant själv men det är hemskt egentligen att vi inte bryr oss mer än vad vi gör, inte sant? "



Regionsuttagning Husqvarna

Har precis kommit hem från den 4.e och sista regionsuttagningen. Eller inte sista egentligen för jag kom vidare till Miki Herkel Cup, målet för hela den här resan! Gissa om jag är glad ?
Det har varit en riktigt rolig helg, man känner att man verkligen lärt känna alla och att vi verkligen är ett lag. 15 stycken är vi nu som ska representera region syd i den här cupen. Vi kommer möta alla de andra 3 regionerna och under samma helg träna tillsammans med de. Samtidigt kommer det vara landslagscoacher som kollar och efter helgen kommer de plocka ut ett 30 tal som kommer med i ungdomslandslaget. Tror verkligen inte jag kommer med bland de men är ändå sjukt nöjd över att ha kommit såhär långt:)

Phew...

Sådär 4/5 prov för den här omgången. Idag hade jag både engelska och matteprov, det förstnämnda gick riktigt bra tycker jag medans det andra provet bara kan slänga sig iväggen! Sjukt svårt!
Imorgon går jag bara halv dag för vid lunch tid åker jag till huskvarna för att vara med på den 4.e och sista regionsuttagningen, spännande! Efter denna omgången då 4 till åkt ut är laget klart, man kan inte mer än att hoppas!:)

the lazy song - bruno mars



Sjukt skön låt som jag sitter och lyssnar på nu för att undvika drunknings olycka i alla läxböcker!
Har sjuukt mycket i skolan denna och nästa vecka, proven och redovisningarna avlöser varandra samtidigt som lärarna klämmer in alla vanliga läxor OCKSÅ! Allt för att det ska hinnas med innan vi går på prao om 2 veckor, LÄÄÄÄNGTAAR!♥